Belangrijke informatie

Lees onderstaande informatie zorgvuldig door.

Kosten

We zijn voor het uitvoeren van Heppie vakanties & weekenden afhankelijk van donaties. De kosten van een vakantie zijn hoger dan het deelnamebedrag. Kun je meer betalen? Dan doe je ons een groot plezier met een extra bijdrage. Levert het bedrag dat je moet betalen problemen op voor jou? Geef dit dan – met een duidelijke motivatie erbij – aan op het aanmeldformulier. Vermeld ook welk bedrag je wel kunt betalen. We houden daar dan rekening mee. Belangrijk: betalen vanuit PGB is niet mogelijk.

Een Heppie vakantie kost voor ouders € 65,– en voor instanties € 165,–.
Een Heppie weekendcyclus kost voor ouders € 100,– en voor instanties € 240,–.

Een Heppie gezinsvakantie kost voor zowel ouders als kinderen € 55,–.
Een Heppie gezinsweekendcyclus kost voor zowel ouders als kinderen € 80,–.

Aanmelden

Iedereen kan een aanmelding doen, dit verplicht tot niets. Voor elke deelnemer wordt een aanmeldformulier ingevuld. Op het moment dat er een plekje is binnen een vakantie of weekendcyclus krijg je van ons bericht. In dit bericht staat het deelnamebedrag vermeld, samen met het rekeningnummer waarnaar het bedrag overgemaakt dient te worden. Als je vervolgens het bedrag overmaakt bevestig je daarmee de deelname. Als het bedrag niet voor de afgesproken termijn wordt overgemaakt vervalt het recht op de plaats. Is er geen plek dan kom je op de reservelijst.

Om een gezin aan te melden vul je eerst het algemene aanmeldformulier in (eerste knop). Dan vul je het bijlageformulier kind in voor elk kind dat meegaat (tweede knop). Wanneer er een partner meegaat vul je ook het bijlageformulier partner in (derde knop).

Afmelden

Afmelden kan door contact op te nemen met Heppie vakanties & weekenden via 085 065 3442 of info@heppie.nl. De volgende regelingen gelden rondom het terugbetalen van kosten:

  • Bij afmelding tot zes weken voor de vakantie of het weekend krijg je 75% van het deelnamebedrag terug;
  • Bij afmelding tussen zes en twee weken voor de vakantie of het weekend krijg je 25% terug;
  • Bij afmelding binnen twee weken voor de vakantie of het weekend vindt er geen terugbetaling meer plaats.

Vervoer

Je regelt zelf het vervoer van en naar de accommodatie. Voor de vakanties kun je eventueel gebruik maken van onze haal- en brengservice (dit geldt niet voor de weekenden). Wij halen jouw kind dan op van het dichtstbijzijnde treinstation.